Despre noi


Cu o experienta de peste 20 de ani in mediul privat financiar, contabil si de consultanta, suntem in masura sa abordam solicitarile Dvs oferind servicii dedicate la standarde internationale si de inalta competitivitate. Atat compania noastra cat si asociatul unic au fost premiati de catre CECCAR in anul 2016 pentru rezultatele financiare obtinute pe judet, respectiv pe Municipiul Bucuresti.

Adina Luca are o experienta de peste 22 de ani in servicii financiar contabile, consultanta fiscala si management financiar, activitati desfasurate in societati de consultanta si contabilitate avand managementul a peste 50 de clienti simultan, precum si ca director financiar si membru al Consiliului de Administratiepentru companii din real estate si servicii profesionale specializate.

Activitatea profesionala se remarca prin furnizarea de servicii de consiliere acordata start-up urilor straine care au dezvoltat ulterior investitii in Romania, servicii de coordonare si supraveghere contabila pentru clienti din domenii diferite de activitate, pregatire situatii financiare statutare si IFRS, la solicitarea clientilor, consultanta si asistenta clientilor in perioadele de inspectii fiscale sau audit.

Mihai Luca are o experienta de peste 22 de ani in consultanta de afaceri si audit in cadrul BIG 4, project management financiar in General Electric si management financiar ca CFO in fonduri de investitii private equity.

De-a lungul celor 22 de ani de experienta in domeniul consultantei financiar contabile si al managementului financiar, prin intermediul numeroaselor misiuni abordate in diverse domenii de activitate, a reusit sa aduca performanta si valoare adaugata in activitatea celor cu care a intrat in relatii de afaceri.

Experienta profesionala este consolidata si prin calificarile, certificarile si apartenenta la asociatii profesionale din domeniul economic:

  • membrii CECCAR din 1999;
  • membru ANEVAR din 2001;
  • membru UNPIR din 2001.

Faptul ca lucram in stransa legatura cu clientii pentru a maximiza eficienta serviciilor oferite reprezinta cheia succesului intr-un mediu de afaceri in continua schimbare.